Arthur Schei Nørve

Norwegian physics student, programmer +++ that currently lives in Tromsø, yep, that's above the arctic circle. I love to create stuff although I'm not always so good at it. I'm scared by climate change and its repercussion but also (kind of) optimistic about automation and AI. Take a look at my reading list to check out what I'm pouring though at the moment. Tweet me here.

Sardinia 2017

08-05-2017

I Mai 2017 dro jeg og Cassandra til Sardinia for å jobbe med et prosjekt i regi av organisasjonen vi jobbet for (Terram Pacis). Naturligvis hadde vi fritid også, den brukte vi mest på å gå rundt å sulle i de små gatene og smugene, dvs. rote oss bort, spise all verdens sjømat og være med et par venner. Siden Sardinia bokstavelig talt ligger midt i Middelhavet er det naturlig at sjømat har spilt en viktig rolle for matkulturen der, det fikk vi merke på kroppen da vi smakte på pasta med glassmanet, krepspasta og blekksprutpasta, ting som vi hadde smakt fra før var også gode; Blåskjellene var også helt fantastiske.

Såfremst en kan si at Sardinia har en hovedstad, så er Cagliari definitivt det. Den ligger nesten helt på sørspissen av øyen og er en typisk middelhavsk havneby. Strender, båter og gjennomsiktig blått vann så langt øyet kan se.

Typisk gate i Sardinia

Typisk gate i Sardinia

Cassandra

Cassandra

Utsikt fra fyr utenfor Cagliari

Utsikt fra fyr utenfor Cagliari

front

read

instagram

github

youtube